Ons eerste gesprek is vrijblijvend en ter kennismaking: begrijpen we elkaar, is er een klik, sluiten jouw wensen en idee├źn aan bij wat ik te bieden heb, kortom: is er een goede basis voor samenwerking? We bekijken je tuin of (als we ‘from scratch’ beginnen) de plattegronden van het kavel en de omgeving. Op grond van het gesprek maak ik een offerte voor mijn werkzaamheden.

Als je akkoord bent met mijn voorstel gaan we wat langer samen je tuin in. Wat is er, wat kan blijven en wat wil je anders? Misschien alleen de beplanting, misschien ook de indeling, of onderdelen daarvan. Bij een nieuwe tuin beginnen we met een blanco palet.

Vervolgens maak ik een schetsontwerp of (concept)beplantingsplan waar jij dan weer op kunt reageren. Op grond van je feedback en ander voortschrijdend inzicht maak ik een definitief ontwerp. Eventueel kan ik je helpen om een goede hovenier te vinden want de aanleg laat ik graag over aan een vakman (m/v/x).

Ik weet zeker dat we samen tot iets moois kunnen komen! 

Overigens kun je ook een losse inspiratiesessie boeken, waarin ik je op weg help in het bedenken van wat je wilt en kunt met je tuin en hoe je dat kunt realiseren. Wanneer je me daarna in de arm neemt voor een compleet tuin- en/of beplantingsontwerp breng ik de kosten hiervan in mindering op de totaalprijs.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met me op via info[a]sapgroen.nl. Meer informatie over mij vind je hier.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is cropped-Blad-nieuw-logo-2.jpg

Karin Laarakker @ Sapgroen KvK 80990517 – BTW NL003514352B83